Nytt metodmaterial - SNACK 2.0

Nytt metodmaterial!
Skapare Pernilla Förnes, Lisen Bergström, KSAN (2023)

Materialet riktar sig till ledare, unga ledare och alla som möter unga i sin yrkesmässiga vardag. 
SNACK 2.0 består av elva teman och 48 övningar som underlag för bra snack helt ekelt.

Metodmaterialet SNACK 2.0 grundar sig på BellaNet Grus och glitter som etablerades 2005 i syfte att stärka unga i förebyggande syfte såväl i alkohol- och drogfrågor, kropp och hälsa och i demokratiska rättigheter med särskilt fokus på flickor, tonårstjejer och unga vuxna kvinnor. 

SNACK 2.0 är inte bara ett uppdaterat material utan också ett nytt material, mer anpassat till 2000-talets utmaningar för unga och är ett underlag för att stärka ungas röster och möjligheter att sätta sina egna gränser. Metodmaterialet har tagits fram i samarbete med Pernilla Förnes - illustration och form och Lisen Bergström - text samt i samråd med skolkuratorer och unga referenspersoner.

Materialet passar dig som arbetar i skolor och på gymnasium, i fritids- och ungdomsverksamhet, till dig som ledare ledare på tjejjourer och i ungdomsorganisationer, till dig som är verksam i något ungdomsråd eller ungdomsförbund, till dig som är ledare inom idrottsrörelsen, anställd inom kulturskolan och till dig som i din yrkesverksamma möter unga i din vardag.

Vill du träffa oss på KSAN och prata om materialet kommer vi att delta på olika mässor, kongresser och i sammanhang som riktar sig till yrkesverksamma som möter unga. 

Håll utkik! Alla unga ska ha tillgång till forum för bra snack!

Är du intresserad av att veta mer eller köpa metodmaterialet SNACK 2.0? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Materialet kostar 220 kr/styck. Fler än 20 ex: 200 kr/styck. Frakt tillkommer. 

Väl mött!

KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927