Vanliga Frågor & Svar

Nedan har vi svarat på de vanligaste frågorna. Vänligen läs igenom dessa först och se om Du hittar svaret på Din fråga. För övriga frågor kontakta info@ksan.se Om frågan rör en redan gjord beställning var god uppge fakturanumret.

Klicka på rubrikerna nedan för att se svaren!

Ja. Under ”Adress” fyller du först i fakturaadress. Sedan får du möjlighet att ange en annan leveransadress. Om bok och faktura ska till samma adress fyller du endast i fakturaadress.

Sju arbetsdagar.
Vid beställningar som måste skickas med paket kan leveransen dröja något längre.

Vid större bokbeställningar vänligen kontakta KSAN, info@ksan.se Vi måste först kontrollera hur många böcker vi har i lager.

Boken i sig kostar inget, men vänligen observera att portokostnad/fraktkostnad alltid tillkommer.

Kontakta KSAN:s kansli info@ksan.se Vi kan ändra i beställningen, men en fakturaavgift på 25 kr tillkommer. Var därför alltid noga med att skriva in korrekta adressuppgifter och/eller fakturauppgifter. Har leveransen redan hunnit gå iväg till felaktigt angiven adress kommer beställaren även faktureras de fraktkostnader som tillkommer för nytt utskick.

KSAN säljer inte längre Grus och Glitter då detta material har ersatts av Bella Grus och Glitter 2 – för tjejgrupper (Katrin Byréus/KSAN, 2001, 2006). Bella Grus och Glitter 2 togs fram för tjejgruppsarbete på 2000-talet och är en uppdaterad och utökad version av Grus och Glitter. Har Du tidigare arbetat med Grus och Glitter går det utmärkt att arbeta med Bella Grus och Glitter 2.

Se svaret ovan. Materialet är inte en fortsättning, utan en uppdaterad och utökad version. Det krävs inga tidigare kunskaper av tjejgruppsarbete för att förstå materialet. "Bella Grus och Glitter 2" innehåller grundliga och tydliga instruktioner som passar utmärkt för nybörjare.

KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927