Samarbete

Samarbete

KSAN drivs av en övertygelse om att vi kommer längre med ökat och breddat samarbete för att främja ett jämlikt samhälle, en jämlik folkhälsa och lyckas med det förebyggande arbetet. 

Förutom det viktiga samarbetet med våra medlemsorganisationer, gäller det inte minst stärkt samverkan mellan samhällets olika sektorer.

Vi behöver tänka nytt men också våga hålla i beprövade framgångsrika metoder med stärkt samverkan mellan det offentliga som står för ramar, trygghet och stabilitet, det privata som står för innovation, resurser och kan bidra med ekonomisk och social hållbarhet och det civila som står för hopp, sammanhang, gemenskap och framtidstro. 

Från KSAN:s perspektiv vill vi även synliggöra civilsamhällets avgörande roll för att skapa ett tillgängligt demokratiskt samhälle med representativ sammansättning. Folkrörelserna och civilsamhället innebär ovärderliga sammanhang som skapas och spelar en avgörande roll i ett samhälle där allt fler faller ur gemenskapen eller inte känner sig välkomnade i den.

Vi vill synliggöra att samhällets tre viktiga sektorer behöver få vara likvärdigt bärande delar för att få ett samhälle som håller samman.


KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927