Lansering av SNACK 2.0

Dags att lansera vårt nya material SNACK 2.0!

Materialet riktar sig till ledare, unga ledare och alla som möter unga i sin yrkesmässiga vardag. 
SNACK 2.0 består av elva teman och 48 övningar som underlag för bra snack helt ekelt.

Metodmaterialet SNACK 2.0 grundar sig på BellaNet Grus och glitter som etablerades 2005 i syfte att stärka unga i förebyggande syfte såväl i alkohol- och drogfrågor, kropp och hälsa och i demokratiska rättigheter med särskilt fokus på flickor, tonårstjejer och unga vuxna kvinnor. 

SNACK 2.0 är inte bara ett uppdaterat material utan också ett nytt material, mer anpassat till 2000-talets utmaningar för unga och är ett underlag för att stärka ungas röster och möjligheter att sätta sina egna gränser. Metodmaterialet har tagits fram i samarbete med Pernilla Förnes - illustration och form och Lisen Bergström - text samt i samråd med skolkuratorer och unga referenspersoner. Materialet kommer nu att spridas nationellt i kommuner och regioner såsom på skolor och gymnasium, i fritids- och ungdomsverksamhet, till unga ledare på tjejjourer och i ungdomsorganisationer, till olika ungdomsråd, ungdomsförbund, unga som leder inom idrottsrörelsen, anställda inom kulturskolan och till yrkesverksamma som möter unga i sin vardag.

Vi på KSAN kommer själva att deltar på olika mässor, kongresser och i sammanhang som riktar sig till yrkesverksamma som möter unga för att där lyfta fram och sprida vårt material.

Håll utkik! Alla unga ska ha tillgång till forum för bra snack!

Är du intresserad av att veta mer eller köpa SNACK 2.0? Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Inom kort kommer även materialet att läggas upp i vår webbshop.

Väl mött!

KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927