Vanliga frågor & svar om webbshopen

 

Jag har en fråga om beställningar i webbshopen. Vart ska jag vända mig?
Nedan har vi svarat på de vanligaste frågorna. Vänligen läs igenom dessa först och se om Du hittar svaret på Din fråga. För övriga frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Om frågan rör en redan gjord beställning var god uppge fakturanumret.

Kan jag få bokbeställningen skickad till en adress och fakturan till en annan?
Ja. Under ”Adress” fyller du först i fakturaadress. Sedan får du möjlighet att ange en annan leveransadress. Om bok och faktura ska till samma adress fyller du endast i fakturaadress.

Vad är det för leveranstid?
Sju arbetsdagar.
Vid beställningar som måste skickas med paket kan leveransen dröja något längre.

Jag vill göra en stor bokbeställning (ca 20 böcker eller fler), hur gör jag?
Vid större bokbeställningar vänligen kontakta KSAN, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi måste först kontrollera hur många böcker vi har i lager.

Varför står det inget pris på "En liten bok om stora känslor – Piller kan inte bota allt"?
Boken i sig kostar inget, men vänligen observera att portokostnad/fraktkostnad alltid tillkommer.

Jag har precis gjort en beställning men har skrivit i fel adressuppgifter. Vad gör jag?
Kontakta KSAN:s kansli Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi kan ändra i beställningen, men en fakturaavgift på 25 kr tillkommer. Var därför alltid noga med att skriva in korrekta adressuppgifter och/eller fakturauppgifter. Har leveransen redan hunnit gå iväg till felaktigt angiven adress kommer beställaren även faktureras de fraktkostnader som tillkommer för nytt utskick.

Jag har tidigare arbetat med "Grus och Glitter" (Katrin Byréus/KSAN, 1994, 1996), var kan jag hitta det materialet?
KSAN säljer inte längre Grus och Glitter då detta material har ersatts av Bella Grus och Glitter 2 – för tjejgrupper (Katrin Byréus/KSAN, 2001, 2006). Bella Grus och Glitter 2 togs fram för tjejgruppsarbete på 2000-talet och är en uppdaterad och utökad version av Grus och Glitter. Har Du tidigare arbetat med Grus och Glitter går det utmärkt att arbeta med Bella Grus och Glitter 2.

Är "Bella Grus och Glitter 2" en fortsättning på ett tidigare material? Jag har aldrig arbetat med tjejgrupper och behöver lära mig grunderna.
Se svaret ovan. Materialet är inte en fortsättning, utan en uppdaterad och utökad version. Det krävs inga tidigare kunskaper av tjejgruppsarbete för att förstå materialet. "Bella Grus och Glitter 2" innehåller grundliga och tydliga instruktioner som passar utmärkt för nybörjare.

 

Senaste nytt från KSAN

KSAN är medlem i