KSAN på plats på konferensen Förebygg.nu

I dagarna två pågår konferensen Förebygg.nu. i Göteborg. Det är en konferens som sprider kunskap och reflektion kring det ANDTS-förebyggande arbetet och syftet är att bidra till kunskapsutveckling och ge möjlighet till möten mellan olika aktörer som arbetar med förebyggande verksamhet från olika delar av landet; möten som i sig kan leda till lokal samverkan och ett ökat preventivt arbete i hela landet. 

KSAN deltar som åhårare och som utställare under dessa viktiga dagar.

Kort rapport från konferensen: Inledde gjorde moderatorerna Daniel Müller, samordnare, Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning (CAN), Sara Gunnarsson, länssamordnare för alkohol-, narkotika-, dopnings- och tobaksarbete samt spel om pengar, Länsstyrelsen Skåne och Jenny Broman, kommunalråd Göteborg, rotelansvarig för sociala frågor.

Nu väntar två späckade dagar med föreläsningar och valbara seminarier inom bland annat narkotikapolitik anpassad till nutidens och framtidens utmaningar, reslutat från internationella skolundersökningen av barns hälsovanor, den internationella narkotikapolitikens påverkan på unga i Sverige, om vkten av föräldra- barnkommunikation för ungas substansbruk för barn och unga, om civilsamhället som skyddande kraft med mera.

Konferensen är full av kompetens och starka aktörer på temat förebyggande arbete. Vi tackar Förebygg.nu för dessa dagar.

Är du på plats på Förebygg.nu kom gärna förbi och säg hej!Kollage forebyggnu konferens

KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927