Fyra webbinarier under Nationella uppmärksamhetsveckan för riskbruk av alkohol

Nästa vecka (vecka 45) är en vecka för att uppmärksamma alkoholens konsekvenser i samhället och för att belysa riskfaktorer. 
KSAN bjuder därför in till fyra webbinarier med olika teman. De sänds via Zoom och live på Facebook. Du hittar information om varje seminarie nedan, samt anmälningslänk om du vill delta via Zoom:

Nathalia Guaje, Sveriges Kvinoorganisationer om att kvinnor i missbruk är en av de grupper som är överrepresenterade i prostitution. Vad görs på EU-nivå för att stötta kvinnor i prostitution? Om SKO:s arbete och projektet EUquality Model Now. Här kan du se samtalet i efterhand på Facebook.

Mona Örjes, Junis om barnperperskrivet; om barn i missbruksmiljö; hur kan vi upptäcka barnen , hur har de det och vilket stöd finns att få? Här kan du se samtalet i efterhand på Facebook.

Birgitta Sevedfjord och Marie Norén-Linde, Tantpatrullen om äldre kvinnor och fattigpensionärer och konsekvenserna av ett orättvist pensionssystem som drabbar en stor grupp. Andelen fattigpensionärer ökar och äldre kvinnor drabbas hårdast av ett orättvist system. Här kan du se samtalet i efterhand på Facebook.

Irma Kilim, IOGTNTO om gårdsförsäljning av alkohol och dess konsekvenser och vikten av att bevaka folkhälsoperspektivet i både utredningen och i politiska beslut rörande denna fråga. Här kan du se samtalet i efterhand.på Facebook

Varmt välkommen!

4 seminarier kring v 45_SKO och Junis och Tantpatrullen och IOGTNTO

KSAN är medlem i

KSAN Postadress

KSAN
c/o Solidaritetshuset
Tegelviksvägen 40
116 41 Stockholm

Kansliet
Telefon: 0703-769216
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bankgiro
5604-9927