Utbildning

Utbildning för tjejgruppsledare
Utbildning är en viktig del av KSAN:s verksamhet. Vi erbjuder utbildningsdagar i att leda tjejgrupper utifrån metodmaterialet "Bella Grus och Glitter 2 – för tjejgrupper" (av Katrin Byréus/KSAN, 2001, 2006, 2018). Utbildningarna leds av dramapedagoger med stor erfarenhet av metodmaterialet.

Ladda ner KSANs inbjudan till interaktivt ledarskap 2018 - 2019.

Datum för kommande utbildningsdagar utannonseras på KSAN:s hemsida under Aktuellt. Vi anordnar utbildningsdagar utifrån intresseanmälningar som kommer in. Det behövs en grupp på ca 25 deltagare för att en utbildningsdag ska hållas.

Intresseanmälningar till utbildningsdagar skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. För ytterligare frågor om utbildningen kontakta informatör Ida Stigzelius.

Utbildning för våra medlemsorganisationer
KSAN arrangerar också utbildningar för sina medlemsorganisationer. T.ex. har KSAN tidigare, med stöd av medel från Ungdomsstyrelsen, anordnat en seminarieserie om Kvinnokonventionen.

BellaNet – Det nationella/internationella nätverket för tjejgruppsledare
KSAN driver sedan flera år tillbaka projektet BellaNet, som är ett nätverk för tjejgruppsledare. Syftet med BellaNet är att stärka, stimulera och vidareutveckla tjejgruppsledare som arbetar drogpreventivt. Ett sätt som KSAN och BellaNet har gjort detta är genom att bjuda in medlemmar i BellaNet till seminarier som KSAN/BellaNet arrangerar.
Mer information om BellaNet finns under rubriken "Projekt", samt på www.bellanet.se

 

Senaste nytt från KSAN

KSAN är medlem i