Medlemsaktuellt

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla medlemmar!

 Läs Julbrevet här! (länk till att se brevet i webbläsaren)

KSAN ÖNSKAR SINA MEDLEMSORGANISATIONER EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR 
och TACKAR FÖR ETT GOTT SAMARBETE UNDER HELA 2020!

JulblommawebÅr 2020 skrider mot sitt slut och vi har hunnit med många digitala möten och intensifierat arbete för att stärka KSAN:s nationella och internationella nätverk under årets lopp. Covid-19 pandemin har ställt till det för många planerade evenemang men KSAN har ställt om och effektiviserat sitt arbetssätt så pass att vi även hunnit med en kansliflytt mitt i pandemin.

Årsmötet 2020 hölls digitalt och vilken inspirerande Fjärilspristagare vi har haft i år! H.M. Drottning Silvia kände sig hedrad av priset och höll ett tacktal under det digitala årsmötet i augusti.

BellaNet har fyllt 15 år, finns i 18 länder idag och det firades med en jubileumsföreläsning "Från Källarlokal till EU:s Top Ten Story".

KSAN:s nya film "Se mig" om barn och unga i missbruksmiljöer utan stöd i Covid-tider är klar för visning.
Titta på filmen (drygt 11 min lång) här.

År 2020 var fullt av Zoom-möten med medlemsorganisationer, inspelade samtal om riskbruk av alkohol och andra droger och föreläsningar om "Farmor på fyllan". Vi på kansliet skonades från Covid och kunde hålla full fart på kontoret.

KSAN:s Årsmöte 2021

KSAN kommer att hålla Årsmötet digitalt även nästa år. Enligt planeringen ska mötet hållas 12 april 2021 kl.13.00

Fjärilspriset 2021

För ca 1,5 vecka sedan skickade vi ut informationen om Fjärilspriset 2021 och det är dags för medlemsorganisationerna att nominera. 

Fjärilspriset är en utmärkelse för visat mod och engagemang i alkohol, läkemedel- och drogfrågor utifrån ett kvinnoperspektiv med utgångspunkt i KSAN:s stadgar.

Nomineringarna med motivering skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 7 februari 2021.

Läs hela Julbrevet här!

 

KSAN är medlem i