KSAN söker kanslichef på 100%

VILL DU LEDA ARBETET I KSAN? 

VI SÖKER NU EN KANSLICHEF PÅ 100 %

KSAN är de svenska kvinnoorganisationernas samarbetsorgan för frågor som berör alkohol och andra beroendeframkallande medel.

KSAN arbetar främst med förebyggande verksamhet utifrån ett kvinnoperspektiv genom att sprida information, öka förståelsen för sambandet mellan bruk och skador, stimulera till debatt, påverka attityder och värderingar, följa och stödja forskningen. KSAN har 30-talet medlemsorganisationer. KSAN strävar efter en värld utan beroende där kvinnor och män lever jämställda utan rädsla. KSAN har sitt kansli i Bromma, Stockholm.

Kansliet har idag två medarbetare.

 KSAN söker dig som med stort engagemang vill leda och utveckla KSAN:s verksamhet enligt årsmötet och styrelsens uppdrag. Du rapporterar direkt till styrelsen och i din roll ingår att stödja styrelsen i arbetet.

Som kanslichef arbetar DU målinriktat med KSAN:s bästa i fokus. Du ansvarar för KSAN:s operativa verksamhet inkluderande administration, personalfrågor, kommunikation och ekonomi.

Du ansvarar för ansökningar/redovisningar av olika bidrag samt genomförande av satsningar och projekt. I rollen ingår att ansvara för kommunikationsfrågor, marknadsföring av KSAN:s verksamhet, nyhetsbrev, uppdatering av hemsida, sociala medier, skriva debattartiklar, yttranden och opinionsbildning.

Du kommer i nära samverkan med styrelsen driva KSAN:s kvalitativa utvecklingsarbete. I ditt uppdrag ingår att skapa goda kontakter och bra samarbete med våra medlemsorganisationer och samarbetspartners.

Du kommer att representera KSAN i olika sammanhang. Vi söker dig som brinner för våra frågor, som är drivande, ansvarstagande, en strukturerad kulturbyggare med förmåga att få med dig människor och kunna inspirera, entusiasmera och motivera.

Du ska både vara en administratör men även vara kommunikativ och kunna vara en god representant för KSAN:s värdegrund.

Du har erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, där ekonomi, kommunikation och erfarenhet av våra sakfrågor är viktiga delar. Du behöver vara väl förankrad i folkrörelsearbete för att kunna utveckla kontakter och upprätthålla goda relationer med organisationer, myndigheter i KSAN:s närhet och omgivning.

Placeringsort: Stockholm
Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan med CV och löneanspråk skickas senast 29 april 2022 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Varmt välkommen med din ansökan!

KSAN är medlem i