Den 8 mars ställer vi krav - tillsammans med våra medlemsorganisationer

På den internationella Kvinnodagen går KSAN ut med två debattartiklar och en manifestation för kvinnors mänskliga rättigheter att leva utan våld, rätten till god hälsa för kvinnor i beroende och vi stödjer varandra i kampen tillsammans med våra medlemsorganisationer. Vårt första krav är publicerat i dagens ETC tidning:

Kroka arm med oss 8 mars 2022liten

KSAN kräver tillsammans med Sveriges Kvinnolobby och ett antal andra kvinnoorganisationer att anslaget till kvinnors organisering som inte har räknats upp på 15 år, ska fördubblas!

KSAN:s medlemsorganisationer kräver förbättring av den katastrofala situationen med hälsan för kvinnor med substansberoende, en liten samhällsgrupp som far otroligt illa ut, utan att någon vill se det!
Vården ska inte döma utan ge tjejer med beroende kraften att läka. Stärk hälsan för kvinnor i beroende, det är mänsklig rättighet i ett demokratiskt samhälle, en rättighet som inte efterlevs i dag! Vårt andra krav är publicerat i nyhetsportalen Drugnews:

Stärk hälsan för kvinnor i beroende!

Vi återkommer med rapportering efter vi har krokat arm med våra medlemmar i kampen för kvinnors mänskliga rättigheter ikväll! 

KSAN är medlem i